Vårt fokus er kommunikasjon
som engasjerer mottaker.

Vi tror på forskning og vitenskapelig
dokumentasjon for å definere

hva som engasjerer.

Arbeidet med Upfeed og forskningen som ligger til grunn har utgangs- punkt fra finansverdenen, hvor utviklingen og bruk av AI/Deep Learning ligger et godt stykke foran medie- verdenen.

For å kunne klare å løse morgendagens kommunikasjonsutfordringer, har vi flyttet til StartUpLab, hvor vi sitter sammen med mange av Norges fremste AI-baserte start-ups, samtidig som vi bygger et  sterkt faglig team.

Tom Skolbekken

co-founder – strategi og kommersialisering

Betydelig internasjonalt nettverk innen media som et resultat av å bygge opp Escenic til bli ett av verdens største CMS´er for nyhets bransjen med 600+ medie kunder.  Tom har siden hatt flere tojpplederverv for teknologiselskaper innenfor mediesektoren.

Joakim William Hauge

founder – dagligleder

Entreprenør, mye oppstarts erfaring, har resultert i flere oppkjøp, har forretningsutvikling ved bruk av maskin-læring som spesialfelt og MSc i finans.

Leif Uwe Vogelsang B N W

Leif Uwe Vogelsang

CTO

Jobbet 6 år som leder for avansert analyse og AI i Retriever Group. Bygde hele den semantikkbaserte tekstanalyseplattformen, som brukes på millioner av dokumenter på seks språk.

John Klem

John Klem

commercial excecutive – nord amerika

John har over 20 års merittliste med å hjelpe selskaper til å lykkes på det amerikanske mediemarkedet. Hans omfattende nettverk gir tilgang til ledere i de fleste amerikanske medieorganisasjoner. John er basert i nærheten av Berkeley i California.

Hector Arthur B N W 2

Hector Arthur

Kommunikasjon, design og produkt

Hector er lidenskapelig opptatt av innhold, design og teknologi. Han er en etablert produktleder med en portefølje av vellykkede digitale innovasjoner og lanseringer, og gir råd til oppstarts- og bedriftslederteam på tvers av sektorer. Hector er basert i London og har tidligere hatt roller som redaktør og digital direktør i mediebedrifter som The Times og Daily Mail, og var administrerende direktør for Cass Business Schools initiativ for kunstig intelligens, JECT.AI.