Vi liker kommunikasjon
som engasjerer.

Vi tror på forskning og vitenskapelige
prosesser for å forstå hvorfor.

I arbeidet med Upfeed tok vi  utgangspunkt i forskning fra finansverdenen, hvor utviklingen av AI/Deep Learning ligger lengst fremme.

Vi har bygget videre på dette tankegodset i utviklingen av vår  skriveassistent.

For å løse morgendagens kommunikasjonsutfordringer raskere og bedre, har vi flyttet til StartUpLab. Her sitter  vi sammen med mange av Norges fremste AI-baserte start-ups, samtidig som vi bygger et sterkt faglig team.

Vi i Upfeed er veldig stolte av at vi, blant ca 150 søkere, var èn av 9 som kvalifiserte til å være med i StartUpLab’s akseleratorprogram for våren 2022.

Vi er også fornøyd med at NCE Media hos Media City Bergensynes Upfeed er så spennende at de har invitert oss til å holde foredrag på Future Week om hvordan Upfeed øker leserengasjementet.  Vi er også invitert til å bli medlem av klyngen.

Joakim William Hauge

Founder – CEO

Joakim har en lidenskap for bruk av smart teknologi for å løse viktige oppgaver i samfunnet. 

Han grunnla Upfeed for å virkelig forstå hva som ligger bak det å engasjere et publikum. Verktøyene vi tar i bruk er det siste innenfor dyp læring.  

Han er en erfaren entreprenør med flere suksesshistorier, inkludert iGroup.no som ble listet på Oslo Børs. 

Har en MSc i finans, fra universitetet i Wales. 

joakim@upfeed.no
+47 958 20953

Tom Skolbekken

‬Tom Skolbekken

Co-founder – evangelist og kommersiell direktør

Toms lidenskap ligger i  innovasjon der teknologi, mennesker og prosesser møtes og i å dele nyvinningene med andre.

Etter han leverte Escenic/CUE til 600+ mediekunder, som The Times, De Telegraaf, Schibsted, Axel Springer, The Globe and Mail, YLE, TV2, etc. har han hatt ulike ledende roller for medierelaterte teknologiselskaper.

ts@upfeed.no
+47 9513 5687

Leif Uwe Vogelsang

CTO

Jobbet 6 år som leder for avansert analyse og AI i Retriever Group. Bygde hele den semantikkbaserte tekstanalyseplattformen, som brukes på millioner av dokumenter på seks språk.

Utover dette, har Leif Uwe jobbet med utvikling og drift av større IT-løsninger for blandt andre Universitetet i Oslo og Elknor.

Etter sin Bachelor i Forvaltningsinformatikk, har Leif Uwe gjort diverse fordypninger innen NLP, Big Data, etc.

Inga Lang

Lingvist og NLP-utvikler

Inga har en internasjonal dobbelmaster i NLP. Hun har erfaring fra forskning ved Idiap Research Institute i Sveits og ved Max Planck Institute for Human Cognitive and Brain Sciences i Tyskland. 
Hun har også jobbet med undervisning ved University of Groningen i Nederland, i tillegg til diverse innholdsproduksjon og oversettelser.

Hector Arthur B N W 2

Hector Arthur

Executive – Communication, Design & Product

Hector er lidenskapelig opptatt av innhold, design og teknologi. Han er en etablert produktleder med en portefølje av vellykkede digitale innovasjoner og lanseringer, og gir råd til oppstarts- og bedriftslederteam på tvers av sektorer. Hector er basert i London og har tidligere hatt roller som redaktør og digital direktør i mediebedrifter som The Times og Daily Mail, og var administrerende direktør for Cass Business Schools initiativ for kunstig intelligens, JECT.AI.

John Klem

John Klem

Commercial Executive – North America

John har over 20 års merittliste med å hjelpe selskaper til å lykkes på det amerikanske mediemarkedet. Hans omfattende nettverk gir tilgang til ledere i de fleste amerikanske medieorganisasjoner. John er basert i nærheten av Berkeley i California.

Vår besøksadresse er: Gaustadalléen 21, 0349 Oslo