Vi brenner for kommunikasjon
som engasjerer.

 

I 2014 tok vi  utgangspunkt i forskning fra finansverdenen, hvor utviklingen av AI/Deep Learning lå lengst fremme.

I utviklingen av Upfeed bygget vi videre på dette, i tillegg til NLP og lingvistikk.

For å løse morgendagens kommunikasjonsutfordringer raskere og bedre, har vi flyttet til StartUpLab. Her sitter  vi sammen med mange av Norges fremste AI-baserte start-ups, samtidig som vi bygger et sterkt faglig team.

Vi i Upfeed er veldig stolte av at vi, blant ca 150 søkere, var èn av 9 som kvalifiserte til å være med i StartUpLab‘s akseleratorprogram for våren 2022.

I forbindelse med WAN-IFRA’s Digital Media Europe 2022 konferanse i Oslo 1-3 juni, ble vi bedt om å holde foredrag sammen med Schibsted. De ba oss forklare hvordan Upfeed kan hjelpe mediehusene med levere bedre produkter til en lavere kost.

Vi er også fornøyd med at NCE Media hos Media City Bergensynes Upfeed er så spennende at de inviterte oss til å holde foredrag på Future Week om hvordan Upfeed øker leserengasjementet.  Vi er også invitert til å bli medlem av klyngen.

Fra 9-12 September vil vi delta på IBC Show i Amsterdam.  Dette er årets største medie-, underholdnings- og teknologi-messe.  Vi deltar sammen med NCE Media og 7Mountains. Om du er på messen, kontakt Tom Skolbekken for en hyggelig prat.

Fra  21-24 September vil vi delta på ONA22 I Los Angeles.  Dette er en av de største nyhetskonferansene i USA, arrangert av Online News Association. Om du er på konferansen, kontakt Tom Skolbekken eller John Klem for en hyggelig prat.

Joakim William Hauge

Founder – CEO

Joakim har en lidenskap for bruk av smart teknologi for å løse viktige oppgaver i samfunnet. 

Han grunnla Upfeed for å gi skribenter bedre forstå hva som ligger bak det å engasjere et publikum. Verktøyene og metodene vi bruker i utviklingen av Upfeed er det siste innenfor dyp læring, NLP og lingvistikk.  

Joakim er en erfaren entreprenør med flere suksesshistorier, inkludert iGroup.no som ble listet på Oslo Børs. 

Har en MSc i teknisk finans, fra universitetet i Wales. 

joakim@upfeed.no
+47 958 20953

Tom Skolbekken

‬Tom Skolbekken

Co-founder – evangelist og kommersiell direktør

Toms lidenskap ligger i  innovasjon der teknologi, mennesker og prosesser møtes og i å dele nyvinningene med andre.

Etter han fram til 2010 hadde levert Escenic/CUE til 600+ mediekunder, som The Times, De Telegraaf, Schibsted, Axel Springer, The Globe and Mail, YLE, TV2, etc. har han hatt ulike ledende roller for mediarelaterte teknologiselskaper.

ts@upfeed.no
+47 9513 5687

Leif Uwe Vogelsang

CTO

Leif Uwe jobbet 6 år i Retriever Group som leder for avansert analyse og AI. Han bygde hele den semantikkbaserte tekstanalyseplattformen, som brukes på millioner av dokumenter på seks språk.

Utover dette, har Leif Uwe jobbet med utvikling og drift av større IT-løsninger for blant andre Universitetet i Oslo og Elknor.

Etter sin Bachelor i Forvaltningsinformatikk, har Leif Uwe gjort diverse fordypninger innen NLP, Big Data, etc.

Inga Lang

Lingvist og NLP-utvikler

Inga har en internasjonal dobbel master i NLP. Hun har erfaring fra forskning ved Idiap Research Institute i Sveits og ved Max Planck Institute for Human Cognitive and Brain Sciences i Tyskland. 
Hun har også jobbet med undervisning ved University of Groningen i Nederland, i tillegg til diverse innholdsproduksjon og oversettelser.

Hector Arthur B N W 2

Hector Arthur

Executive – Communication, Design & Product

Hector er lidenskapelig opptatt av innhold, design og teknologi. Han er en etablert produktleder med en portefølje av vellykkede digitale innovasjoner og lanseringer, og gir råd til oppstarts- og bedriftslederteam på tvers av sektorer. Hector er basert i London og har tidligere hatt roller som redaktør og digital direktør i mediebedrifter som The Times og Daily Mail, og var administrerende direktør for Cass Business Schools initiativ for kunstig intelligens, JECT.AI.

John Klem

John Klem

Commercial Executive – North America

John har over 20 års merittliste med å hjelpe selskaper til å lykkes på det amerikanske mediemarkedet. Hans omfattende nettverk gir tilgang til ledere i de fleste amerikanske medieorganisasjoner. John er basert ved Berkeley i California.

jk@upfeed.com
+‭14084834364

Vår besøksadresse er: Gaustadalléen 21, 0349 Oslo
Org nr 915 821 383