Vårt fokus er kommunikasjon
som engasjerer.

Vi er en gjeng glade, entusiastiske og omsorgsfulle mennesker som gjerne vil jobbe med deg for å skape noe nytt og gjøre verden til et bedre sted.

Arbeidet med Upfeed, og forskningen som ligger til grunn, har har gitt oss et utgangspunkt til å lage noe helt nytt for alle som er opptatt av hvordan de kommuniserer.

For å kunne klare å løse morgendagens kommunikasjonsutfordringer, har vi flyttet til StartUpLab, hvor vi sitter sammen med mange av Norges fremste AI-baserte start-ups, samtidig som vi bygger vårt eget  sterkt faglige team.

Customer Success Manager

Vi ønsker å jobbe med deg som kan kan bygge bro mellom kundens nytteverdi og kundens kundeverdi. Brukeropplevelsen er summen av innsikt + nytteverdi, og det er i dette skjæringspunkt vi ønsker at du vil sette dine “fotavtrykk.”
Vi ser etter deg som skaper trygghet, utvikling og langsiktighet gjennom en proaktiv og rådgivende tilnærming og tilstedeværelse. Parallelt med det jobber du tett med våre utviklere og operative ledere for å bringe kundenes behov inn våre prosesser.
Det er en fordel om du har bakgrunn fra IT / SaaS eller har jobbet i mediehus og/eller med kommunikasjon/språk. Viktigst, er at du trives med å jobbe tett og utviklende med kunder.  

Vi har klare internasjonale ambisjoner så vi ser etter deg som er god i engelsk og norsk både skriftlig og muntlig. 

Om du synes utenlandsopphold er interessant, ser vi at det kommer muligheter til det også.

Utviklere

Ta kontakt om du er interessert.

Sales Development Representatives

Ta kontakt om du er interessert.